close
Száz PetromV Románia-szerte
Egyéb - Olaj

Száz PetromV Románia-szerte

A romåniai Petrom olajipari csoport kevesebb mint hårom Êven belßl 100  PetromV koncepciójú benzinkutat Êpített, de mÊg 150-et akar 2010-ig. Addirga 500 millió eurót kÜlt marketingre.

Alig hĂĄrom ĂŠv alatt szĂĄz PetromV benzinkutat adott ĂĄt a romĂĄniai Petrom, az egysĂŠgekhez Viva ĂŠtterem, pihenő helyisĂŠg ĂŠs jĂĄtszĂłtĂŠr is tartozik, kĂśzben persze az Ăźgyfeleknek teljes kiszolgĂĄlĂĄst kĂ­nĂĄlnak, vagyis az ĂźzemanyagtĂśltĂŠs mellett kerĂŠknyomĂĄs mĂŠrĂŠst ĂŠs ablakmosĂĄst is.


A Petrom kĂśzlemĂŠnye szerint a kiegĂŠszĂ­tő szolgĂĄltatĂĄsok ĂŠs lĂŠtesĂ­tmĂŠnyek megjelenĂŠse nagy előrelĂŠpĂŠs a romĂĄniai Ăźzemanyag kiskereskedelmi piacon. Mindez Ăşj minősĂŠget, biztonsĂĄgot, megbĂ­zhatĂłsĂĄgot ĂŠs a szokĂĄsos kĂ­nĂĄlat gazdagodĂĄsĂĄt jelenti. A sajĂĄt szabvĂĄnynak is tekintendő minősĂŠg tovĂĄbbi terjesztĂŠse ĂŠrdekĂŠben a tĂĄrsasĂĄg 2010-re 250 ilyen kĂşt tulajdonosa akar lenni. Ez jelentős beruhĂĄzĂĄst is feltĂŠtelez a marketing terĂźletĂŠn, de segĂ­ti a tevĂŠkenysĂŠg hatĂŠkonysĂĄgĂĄnak nĂśvelĂŠsĂŠt fejlettebb szolgĂĄltatĂĄsok kĂ­nĂĄlĂĄsĂĄt teszi lehetővĂŠ. 2010-gi a Petrom mintegy 500 milliĂł eurĂłt szĂĄn marketingre.


Tamas Mayer, a tĂĄrsasĂĄg mrketingĂŠrt felelős igazgatĂłsĂĄgi tagja elmondta, hogy a PetromV koncepciĂł Ăśtlete a prĂŠmium ĂźzemanyagmĂĄrkĂĄk forgalmazĂĄsĂĄnak kezdetekor szĂźletett, s tulajdonkĂŠppen az anyacĂŠg OMV szabvĂĄnyaihoz valĂł, ezen keresztĂźl pedig a nemzetkĂśzi szolgĂĄltatĂĄsi minősĂŠghez ĂŠs normĂĄkhoz valĂł igazodĂĄst jelenti.