close
Kilencedszer is Superbrands-díjas a Prímagáz
Egyéb - Gáz

Kilencedszer is Superbrands-díjas a Prímagáz

Idén kilencedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands, hatodik alkalommal a Business Superbrands díjakat. A Prímagáz 2013-ban is elnyerte mindkét elismerést, ezzel a gázszolgáltatók között egyedülállóként elmondhatja, hogy minden évben a legjobb márkák közé választották a szakértők.

A Superbrands számára minden korábbinál fontosabb a fogyasztók véleménye, így a bizottság értékelése idén kiegészült a GfK Piackutató Intézet fogyasztók körében végzett online márkaismertségi és kedveltségi kutatásával. A Superbrands díjat 21 tagú, független szakemberekből álló bizottság ítéli oda, az idén hatéves a Business Superbrands-ről pedig 16 fős szakértő bizottság döntött.

A díjat odaítélő grémium az ágazat elismert szakembereiből áll. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. Az elismerés irányt mutat a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és példát ad a hazai cégeknek a sikeres márkaépítéshez.

A Prímagáz Zrt. azon kevés márkák egyike, amelyek a Superbrands magyarországi megjelenése óta minden évben, mindkét kategóriában megkapta a Superbrands és Business Superbrands díjat – a magyarországi PB- gázszolgáltatók közül egyedüliként!