close
Felfüggeszti a kikapcsolásokat az E.ON
Áram - Egyéb - Gáz

Felfüggeszti a kikapcsolásokat az E.ON

Az Ăźnnepek idejĂŠre felfĂźggeszti az E.ON EnergiaszolgĂĄltatĂł Kft. az ĂĄram-, valamint a gĂĄzszolgĂĄltatĂĄst igĂŠnybe vevő lakossĂĄgi Ăźgyfelek szĂĄmlatartozĂĄs miatti kikapcsolĂĄsĂĄt – kĂśzĂślte az energiaszolgĂĄltatĂł.

 

Az ĂśnkĂŠntes moratĂłrium ideje alatt – 2011. december 15-től 2012. januĂĄr 6-ig – nem kapcsoljĂĄk ki a szolgĂĄltatĂĄsbĂłl az ĂĄram- vagy gĂĄzszĂĄmla rendezĂŠsĂŠvel elmaradt lakossĂĄgi fogyasztĂłkat, Ă­gy az Ăźnnepek alatt valamennyi ĂŠrintett csalĂĄd rendelkezĂŠsĂŠre ĂĄll a szĂźksĂŠges energiaellĂĄtĂĄs.

Az energiaszolgĂĄltatĂł a csalĂĄdok jelenlegi nehĂŠz gazdasĂĄgi helyzetĂŠre valĂł tekintettel a 60 napot meghaladĂł tartozĂĄs miatti kikapcsolĂĄsok időszakos szĂźneteltetĂŠsĂŠvel kĂ­vĂĄn hozzĂĄjĂĄrulni ahhoz, hogy a karĂĄcsony ĂŠs a szilveszter kĂśrĂźli Ăźnnepi időszak az ĂŠrintett Ăźgyfelek szĂĄmĂĄra zavartalanul telhessen – ĂĄll az E.ON kĂśzlemĂŠnyĂŠben.

A felfüggesztés az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel szerződésben álló lakossági ügyfelek esetében érvényes; a moratórium más energiakereskedővel szerződött, illetve nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik. Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. több mint 3 millió ügyfélnek nyújt áram, valamint gázszolgáltatást.