close
Új vezérigazgató a FŐGÁZ élén
Egyéb - Gáz

Új vezérigazgató a FŐGÁZ élén

2014. augusztus 1-jétől dr. Laczó Sándor lett a FŐGÁZ új vezérigazgatója. Dr. Laczó Sándor, a FŐGÁZ Zrt. Igazgatóságának elnök-helyettese eddig a cégcsoport vezérigazgató-helyetteseként dolgozott.

Dr. Laczó Sándor vegyipari gépészmérnök és jogász végzettségű szakemberként több évtizedes vezetői szakmai tapasztalatot szerzett a gázipar területén. Pályája során többek között a GDF SUEZ Csoport és jogelődjei magyarországi vállalatainak vezérigazgatói pozícióját töltötte be, valamint számos nemzetközi- és hazai szakmai, illetve tudományos szervezet tagja.

A másfél évszázados múltra visszatekintő FŐGÁZ Zrt. több mint 800.000 fogyasztó energiaigényét elégíti ki nap mint nap. A FŐGÁZ cégcsoport többéves, országos kiterjedésű gázkereskedelmi tevékenységével és egyetemes szolgáltatói tapasztalatával biztosítja ügyfelei számára a színvonalas és folyamatos gázellátást. Szolgáltatásai lakossági ügyfelek számára országosan 10 megyében érhetőek el.

A FŐGÁZ sikeres, a piaci liberalizáció kezdete óta folyamatosan stabilan, eredményesen működő vállalatcsoport, valamint a földgázipar egyetlen szereplője, amely elnyerte a Superbrands, a Business Superbrands és a MagyarBrands díjakat.