close
Erőteljesen terjeszkedik a Centropol Energy Csehországban
Áram - Egyéb

Erőteljesen terjeszkedik a Centropol Energy Csehországban

Erőteljesen terjeszkedik a csehorszĂĄgi energiapiacon a Centropol Energy tĂĄrsasĂĄg. Az ĂĄram- ĂŠs gĂĄzszolgĂĄltatĂł tĂĄrsasĂĄg azzal szĂĄmol, hogy az idei ĂŠv vĂŠgĂŠn Ăźgyfeleinek szĂĄma meghaladja a szĂĄzezret. Az utĂłbbi hĂłnapokban a masszĂ­v kampĂĄnynak kĂśszĂśnhetően naponta mintegy 600 Ăşj Ăźgyfelet sikerĂźlt szereznie. Ha tovĂĄbbra is tartani tudjuk ezt a mai tempĂłt, akkor azzal szĂĄmolhatunk, hogy az ĂŠv vĂŠgĂŠig mintegy 70 ezer Ăşj Ăźgyfelet szerzĂźnk. Az ĂŠv vĂŠgĂŠn Ă­gy Ăźgyfeleink szĂĄma mintegy 120 ezerre rĂşgna – jelentette ki LukĂĄs Pokrupa, a Centropol Energy tĂĄrsasĂĄg kereskedelmi igazgatĂłja hĂŠtfői prĂĄgai sajtóÊrtekezletĂŠn.

A Centropol Energy tĂĄrsasĂĄgnak jelenleg mintegy 50 ezer Ăźgyfele van, akiknek a cĂŠg ĂĄramot ĂŠs fĂśldgĂĄzt szĂĄllĂ­t. Az alternatĂ­v szolgĂĄltatĂł elsősorban a kisebb ĂŠs a kĂśzepes cĂŠgek, illetve a hĂĄztartĂĄsok kĂśrĂŠben szerez Ăşjabb ĂŠs Ăşjabb Ăźgyfeleket, mert megfelelő, kedvező ĂĄrakat kĂ­nĂĄl.

“Nagy az ĂŠrdeklődĂŠs Ăşgy az ĂĄram, mint a fĂśldgĂĄzszolgĂĄltatĂĄsunk irĂĄnt is” – szĂśgezte le a kereskedelmi igazgatĂł. A tavalyi ĂŠv folyamĂĄn a Centropol Energy tĂśbb mint 10 ezer Ăşj Ăźgyfelet szerzett; ezek tĂśbbsĂŠge kisebb, illetve kĂśzepes nagysĂĄgĂş cĂŠg volt. A tĂĄrsasĂĄg bevĂŠtelei megnĂŠgyszereződtek, s meghaladtĂĄk az 1,1 milliĂĄrd koronĂĄt. Az idei ĂŠvben a tĂĄrsasĂĄg tĂśbb mint kĂŠtmilliĂĄrd koronĂĄs bevĂŠtelre szĂĄmĂ­t.

A piaci elemzők szerint a Centropol Energy sikerĂŠnek egyik titka az, hogy ĂĄrai mintegy Ăśt szĂĄzalĂŠkkal alacsonyabbak, mint a konkurenciĂĄĂŠ, a nagy szĂĄllĂ­tĂłkĂŠ. NĂŠhĂĄny rĂŠgiĂłban ĂŠs nĂŠhĂĄny terĂźleten a Centropol Energy ĂĄramĂĄrai egy ĂŠv alatt 28 szĂĄzalkkal csĂśkkentek. A Centropol Energy legfontosabb Ăźgyfelei kĂśzĂśtt van egyebek kĂśzĂśtt Karlovy Vary ĂŠs MariĂĄnskĂŠ LĂĄzne vĂĄrosok, az Ufon mobil operĂĄtor, az ÚstĂ­ rĂŠgiĂł, a Firo-tour utazĂĄsi iroda, a Teta drogĂŠria ĂźzlethĂĄlĂłzat, Prior ĂźzlethĂĄlĂłzat, Okay Ăźzeltek, Lyod patikĂĄk.

Â