close
Az MVM a legjobb magyar alpesi síző főszponzora
Áram - Egyéb

Az MVM a legjobb magyar alpesi síző főszponzora

2015-01-23, Budapest – Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. 2015-től főszponzorként segíti Miklós Edit felkészülését és hozzá kíván járulni ahhoz, hogy a sízőnő további sporttörténelmet írhasson a hamarosan kezdődő Világbajnokságon a klasszikus téli szakágakban. 

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. lett hazánk legsikeresebb síelőjének, Miklós Editnek a főszponzora. Miklós Edit a 2014-ben Szocsiban megrendezett téli olimpiai játékokon sporttörténelmi sikert ért el Magyarország számára, hiszen 7. helyezésével betört az alpesi sí sport klasszikus versenyszámának, a lesiklásnak legnagyobb versenyzői közé. Az ezt követő világkupa futamon, Crans Montana-ban pedig még ennél is előkelőbb 5. helyen végzett. A magyar síelő olyan országok versenyzőit utasítja maga mögé, amelyek lényegesen jobb természeti adottságokkal rendelkeznek a téli sportok terén.

„Az MVM elkötelezett támogatója a magyar sikerek elérésének, éppen ezért is lett hazánk legjobb síelője, Miklós Edit főszponzora. Megtisztelő számunkra, hogy „síkföldi” országként olyan sportoló mellé állhatunk, aki folyamatosan egyre jobb eredményeket ér el, alpesi országok sztárjait utasítva maga mögé, ezzel is hozzájárulva hazánk és a társaságcsoport hírnevének további erősítéséhez.” – mondta Nagy Csilla, az MVM Csoport megbízott kommunikációs igazgatója.

Idén több versenyen is indul a sportoló, azonban ezek közül a legrangosabb a 2015. februári Világbajnokság, amelyet az egyesült államokbeli Beaver Creek-ben rendeznek. Miklós Edit célja a világversenyen nem kevesebb, mint az első magyar síérem megszerzése, amelyhez a nemzeti energetikai társaság minden támogatást megad. A kimagasló képességű versenyző főszponzoraként az MVM név egyre szélesebb nemzetközi színtérre kerül. Mindez hozzájárul a Társaság pozitív megítéléséhez, és egyben regionális szinten is meghatározó szerepének eléréséhez.

A világ legtöbb nagyvállalatához hasonlóan az MVM is vallja, hogy a gazdasági fejlődés ma már leképezhető a kultúra, a szociális háló, a hazai oktatási és szakmakultúra fejlesztése, az egészséges életmód és a sportkultúra fejlettségi szintjén is. Az MVM Csoport felelős és jól átgondolt üzleti magatartást tanúsítva, elkötelezett abban, hogy gazdasági súlyának megfelelően szerepet vállaljon a sportszponzorációban, a nemzeti és európai értékek megőrzésében, az össztársadalmi célok megvalósításában.