close
Népszerűbbek a zöld hotelek
Egyéb - Megújuló

Népszerűbbek a zöld hotelek

Lassan, de egy brit felmérés szerint határozottan bővül azoknak az utazóknak a köre, akik előnyben részesítik a zöld hoteleket, azokat a szállásokat, amelyek fenntartahtó módon működnek.

Kétezer ember megkérdezésével készült az a felmérés a szigetországban, amely szerint a kimutathatwó üzleti előnyt jelent a megújuló források alkalmazása, és a fenntartható működés a szállodatulajdonosok számára. A megkérdezettek fele nyilatkozott úgy, hogy számára fontos az energiahatékonyság kérdése a szálláshelyek kiválasztásánál.

A vendégek igényeinek változása, világos jelzés, az E.ON pedig kész segítésget nyújtani aprtnereinek, az energiafogyasztás csökkentéséhez és a megújuló forráson alapuló, helyi energiatermelési megoldások telepítéséhez – mondta az E.ON UK egyik ileltékese. Az E.ON nemcsak a szigetországban, hanem például Magyarországon is rendelkezik elérhető megoldásokkal a kkv szektor szereplői számára, amelyek révén csökketnető az adott vállalkozás energiaköltsége, a hatékonyság javításáva és a megújuló források alkalmazása révén.