close
Zöldáram az MVM Partnertől
Áram - Egyéb

Zöldáram az MVM Partnertől

Környezetbarát, megújuló energiaforrásokból származó villamos energiát kínál kis- és középvállalkozásoknak az MVM Partner Energiakereskedelmi ZRt. Az MVM Csoport felelős vállalatként elkötelezett környezetünk megóvása, az energiahatékonyság és a Nemzeti Energiastratégiában meghatározott, a megújuló energiaforrások részarányának növelésére irányuló törekvések mellett.

A társaságcsoport tagvállalata Zöldáram termékeivel is hozzá kíván járulni a magyar villamosenergia-rendszer fenntarthatóságához, és versenyképes, környezetbarát tarifacsomagokat kínál a hasonlóan felelősen gondolkodó magyar vállalkozások számára. Az MVM Partner Zöldáram tarifacsomagjai között minden vállalkozás megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő környezetbarát megoldást. A társaság a kis- és közepes, valamint az évi 1GWh feletti fogyasztású nagyvállalatok számára is kínál a szerződő villamosenergia-felhasználásának 25, 50 illetve 100 százalékát fedező, megújuló forrásokból származó villamos energiát.

A termĂŠkcsalĂĄd rendkĂ­vĂźl kĂŠnyelmes, hiszen egyik ĂźgyfĂŠlcsoportnak sem szĂźksĂŠges fogyasztĂĄsi előrejelzĂŠst (menetrendet) meghatĂĄroznia, a fogyasztĂĄsi ingadozĂĄs kockĂĄzatĂĄt az MVM Partner ZRt. viseli. Így a vĂĄllalatok ĂĄtlĂĄthatĂł, jĂłl tervezhető, az egyedi igĂŠnyeikre szabott ĂĄron juthatnak kĂśrnyezetbarĂĄt villamos energiĂĄhoz. Az MVM Partner vĂĄllalja, hogy a mindenkori jogszabĂĄlyok ĂĄltal előírt, a megĂşjulĂł energia felhasznĂĄlĂĄst elősegĂ­tő kĂśtelező ĂĄtvĂŠteli kĂśtelezettsĂŠgen tĂşlmenően a tarifĂĄkban meghatĂĄrozott ZĂśldĂĄram mennyisĂŠgĂŠt a kĂśrnyezetet kevĂŠsbĂŠ terhelő kĂśrnyezetbarĂĄt, „zĂśld” (pl. biomassza, megĂşjulĂł energia) forrĂĄsbĂłl szerzi be. A ZĂśldĂĄram termĂŠk hasznĂĄlatĂĄrĂłl a tĂĄrsasĂĄg tanĂşsĂ­tvĂĄnyt ĂĄllĂ­t ki, bizonyĂ­tva, hogy vĂĄllalati Ăźgyfelei csĂśkkentettĂŠk ĂśkolĂłgiai lĂĄbnyomukat.

Â