close
Összehasonlító alkalmazás háztartásikészülék-vásárláshoz
Egyéb - Hír - Világ - Hír

Összehasonlító alkalmazás háztartásikészülék-vásárláshoz

Az E.ON elérhetővé tett egy internetes összehasonlító alkalmazást a brit piacon, amely a háztartási készülékeket energiahatékonysági szempontból és áruk alapján hasoníltja össze, illetve rangsorolja. Az E.ON Marketplace ezzel foygasztóinak igyekszik segítélsget nyőjtani az okos választásban.

Az E.ON számára stratégiai fontosságú az energiahatékonyág rendszerszítű javíatása, aminek fontos része a jelentős energioafogyasztást képvisaelő háztartási gépek, a mélyhűtők, mosó- és mosogatógépek, a világítás, vagy a televíziók.

Az összehasonlító alkalmazás az egyews kategóriákban a termékek széles választékát mutatja, és a felhasználót, ha választott, közvetlenül össze is kapcsolja on-line áruházakkal. Az alkalmazás suzabadon, bárki számára hozzáférhető. Más, hasonló megoldásokhoz képest, ami az újdonsága, hogy a teljes költséget megmutatja, a beszerzési árral együtt, az élettartam során várható energiafoygasztással együtt. Ilyenformán több, mint egyszerű termékösszehasonlító oldal, mert bizonyos energiagazdasági szempontokat is kéeps megjeleníteni a fogyasztók számára.