close
Nagykövet lett Talmácsi Gábor
Friss

Nagykövet lett Talmácsi Gábor

A Shell Hungary a MotoGP-világbajnok Talmácsi Gábort választja a Shell V-Power üzemanyagok hivatalos nagykövetének Magyarországon – tudatta közleményében a cég. Talma és a Shell együttműködésük során a megfelelő üzemanyag megválasztásának fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet, annak érdekében, hogy kiváló teljesítményt lehessen kihozni az autókból.

Talma a prémium Shell V-Power üzemanyagok nagykövete lesz Magyarországon. Tapasztalt versenyzőként tisztában van azzal, hogy a motor megfelelő működésében és karbantartásában milyen fontos szerepet játszanak a minőségi üzem- és kenőanyagok.  Talma elsősorban a vásárlókkal, valamint a Shell dolgozókkal történő kommunikációt fogja támogatni, különös tekintettel a Shell V-Power üzemanyagokra, amelyek segítenek megvédeni az autó motorját a korróziótól és lerakódástól – áll a sajtóközleményben.

A minőség és a teljesítmény szeretete – valamint a legjobb vezetői élményre való törekvés – a versenyzői múltamból jön. A Shell-lel sok versenyen és szakmai eseményen találkoztam, és a Ducatival való együttműködésük során a MotoGP-ben is láthattam, milyen elhivatottság, folyamatos fejlődés, és élvonalbeli technológia jár együtt a Shell üzemanyagokkal. Magánemberként is különösen figyelek, mit tankolok, és milyen termékeket használok, nemcsak a motoromnál, de az autómnál is – idézi a Shell közleménye Talmácsi Gábort. .