close
InnoEnergy Acceleration Primer Magyarország 2018
Friss

InnoEnergy Acceleration Primer Magyarország 2018

Az EH Invest 2018 tavaszán útjára indítja díjmentes vállalkozásfejlesztési programját Magyarországon. A képzés az energiaipar, okos városok, mobilitás és közlekedési szektorok startupjainak, ötletgazdáinak ajánlott és belépést jelent az InnoEnergy befektetéseihez.

A 2018. március 2-án kezdődő program 5 napos tréninget, mentorálást és egy demonstrációs napot tartalmaz. A programra jelentkező startupok nagyvállalati szakértők segítségével az energiaipari piac sajátosságait figyelembe vevő üzleti modellt dolgozhatnak ki, és felkészítést kapnak az ötleteik, technológiájuk nemzetközi piacra viteléhez.

Az Acceleration Primert elvégző csapatok iparági befektetők és nagyvállalatok előtt mutatkoznak be 2018. április 16-án.

„Mi az EH Invest-nél hiszünk abban, hogy egy olyan speciális iparágban is, mint az energetika, célzott felkészítéssel és tudásátadással, továbbá nagyvállalati és egyetemi tesztkörnyezethez való hozzáférés lehetőségével nemzetközi szinten is sikeres vállalkozások létrejöttét tudjuk támogatni.” – Mondta el Kovács Zsolt, az EH Invest ügyvezetője.

A tréning díjmentes és angol nyelvű, a jelentkezőknek mindössze egy jelentkezési lapot kell kitölteni, melyben bemutatják elképzelésüket és annak kapcsolatát a megcélzott iparágakhoz.

„Az Acceleration Primer az InnoEnergy nemzetközi, ágazati befektető társaság módszertanára épül. Az ezt elvégző legjobb csapatok tárgyalásokat kezdhetnek az InnoEnergy-vel 100-150 ezer EUR befektetésért, és részvételért a nemzetközi Highway programban. A program során minden csapat valós előrehaladást ér el az üzlete építésében, a validációt igazoló dokumentumokat pedig felhasználhatja befektetői tárgyalásokon.” – nyilatkozta Dervalics Ákos az InnoEnergy HUB menedzsere.

A szervezők a programba nem csak csapatok jelentkezését várják, de egyedülálló módon lehetőséget biztosítanak gazdasági, értékesítési tudással bíró egyéni jelentkezők számára is a startupokhoz való csatlakozásra.

Jelentkezés 2018. február 22 éjfélig itt: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc79rGaYzfMc6DNRwLTNykv0QvlXcV4ppCTdFVbyrYWkgiMfw/viewform