close
Egyesül az E.ON
Friss

Egyesül az E.ON

Az E.ON benyújtja a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal felé az engedélykérelmét, mely értelmében 2018-as év elejétől az egyetemes ügyfélkört kiszolgáló E.ON Energiaszolgáltató Kft. beolvad a versenypiaci ügyfelekkel foglalkozó E.ON Energiakereskedelmi Kft.-be. A változást az átalakuló piaci környezet, a megváltozott ügyféligények és a vállalati struktúra egyszerűsítése indokolja.

A kereskedelmi tevékenységek összevonásával a jövőben a vállalat egységesebben tudja kezelni a különböző ügyféligények kiszolgálását, az ügyfelek maximális komfort élményét. Emellett, a beolvadásból eredő egyszerűbb és fókuszáltabb belső működésnek köszönhetően a vállalat több figyelmet fordíthat az új energetikai megoldásokra, szolgáltatásainak fejlesztésére is.

A beolvadás kapcsán az egyetemes szolgáltatásban vételező ügyfeleknek semmi teendőjük nem lesz, az ügyfélkiszolgálás az eddig megszokott módon történik. A versenypiaci ügyfelek sem fognak változást érzékelni, kiszolgálásuk továbbiakban is az eddig megszokott színvonalon történik.

A vállalat testreszabott és modern megoldásokat nyújtó, dinamikus és innovatív szolgáltatóként, az egyesülést követően is az ügyfelek kényelmére és a versenyképesség növelésére fordítja energiáját, egy élhetőbb és jobb holnapért.