close
Ál gázszerelők Pest megyében
Egyéb - Gáz

Ál gázszerelők Pest megyében

Újabb ”trükkös szakemberek” jelentek meg a TIGÁZ-DSO Kft. ellátási területén, akik ezúttal a Pest megyei Farmoson próbálnak szénmonoxid érzékelő készülékekre pénzt beszedni. A trükközők a Társaság megbízottainak adva ki magukat igyekeznek megkárosítani az ügyfeleket – áll a cég közleményében.

A TIGÁZ nem forgalmaz szénmonoxid érzékelő készülékeket! A szénmonoxid riasztók között is komoly minőségi különbségek vannak. A készülékek használata során figyelni kell azok hitelesítési határidejére, mert a készülékek csak a megadott határidőn belül alkalmazhatók – írja közleméynében a Tigáz.

A TIGÁZ-DSO Kft. felhívja ügyfelei figyelmét, hogy a Társaság munkatársai, valamint megbízott külső vállalkozói semmilyen körülmények között nem jogosultak készpénz átvételére. A Társaság a be- és kifizetéseket kizárólag folyószámláról történő utalással vagy postai úton kiküldött csekken bonyolítja le.

A Társaság arra kéri ügyfeleit, hogy csak olyan személyeknek nyissanak ajtót, és engedjék eljárni, akiknek személyazonosságáról, valamint szándékairól meggyőződtek. A TIGÁZ megbízásából dolgozó munkavállalók minden esetben arcképes, TIGÁZ arculati elemeket tartalmazó igazoló okmányokkal (igazolvány, megbízólevél) rendelkeznek, a megbízott vállalkozók részére pedig megbízó levelet állít ki a Társaság. Az ügyfelek felkeresésekor az az első lépés, hogy e dokumentumokkal igazolják magukat.