close
A FŐGÁZ is beszáll a kuponozásba
Egyéb - Gáz

A FŐGÁZ is beszáll a kuponozásba

A FŐGÁZ 2013 tavaszán olyan plusz szolgáltatást vezetett be, amelynek segítségével extra előnyökhöz juthatnak az ügyfelei.

A kuponoldalak már igen divatosak hazánkban, az online kommunikáció is nélkülözhetetlen és a lojalitásprogram is szinte elvárás. Azonban e három terület integrációja a FŐGÁZ-nál valósult meg elsőként. A vállalat ezzel teljesen szokatlan módon valósította meg hűségprogramját, a FŐGÁZ Extra igazi különlegesség az energiaszektorban.

A FŐGÁZ Extra egy olyan kuponos weboldal, amelyen keresztül a FŐGÁZ és az üzleti partnerei által nyújtott kedvezményes termékeket és szolgáltatásokat vehetik igénybe a vállalat ügyfelei. A kedvezményeket kuponok formájában, a regisztrációt követően ingyenesen tölthetik le az oldalról.
A weboldal a lakossági ügyfelek számára kedvező vásárlási lehetőséget kínál, az üzleti ügyfelek számára pedig gyors és költségkímélő értékesítési csatornaként funkciónál termékeik, ajánlataik értékesítésére.

A FŐGÁZ Extra folyamatosan bővülő kínálatában szereplő ajánlatok jellegüket tekintve lehetnek egyszeri kedvezményre jogosító kuponok vagy akár folyamatos akciók. A wellness programtól kezdve, a laptopon át, akár lakásbiztosítás kedvezményes megvásárlására is találhatunk itt kupont. A kedvezményre jogosító kuponok letöltése ingyenes, így semmilyen kockázattal nem jár.